Μια μαρτυρία που καλύπτει ολοκληρωτικά την έννοια της ασφάλισης!

Σε πρόσφατο συνέδριο με θέμα την Αξία της Ασφάλισης, προβλήθηκε ένα πολύ ενδιαφέρον video με την μαρτυρία ενός ανθρώπου, που χρειάστηκε να ενεργοποιήσει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη στιγμή. Τότε αντιλήφθηκε σε βάθος την χρησιμότητα του ασφαλιστικού προϊόντος, την αξία της ασφάλισης. Σας παραθέτουμε απομαγνητοφωνημένο το κείμενο στο οποίο περιγράφει την εμπειρία του:

«Τον Αύγουστο που μας πέρασε, ένα βράδυ ένιωσα μια αδιαθεσία. Έντονο πόνο στο στήθος. Ανησυχήσαμε με τη γυναίκα μου. Αμέσως πήραμε τηλέφωνο τον ασφαλιστικό μας σύμβουλο.

Ο άνθρωπος αυτός έκανε τα πάντα για μας. Ήταν σε βουνό, στο Ηλιόκαστρο Αργολίδας, δεν είχε καλό σήμα και κατέβηκε στην Ερμιόνη, 9 χιλιόμετρα δρόμος με στροφές, για να μπορέσει να μας μιλήσει.

Αμέσως μας καθοδήγησε στο κοντινότερο νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες. Όλη τη νύχτα ήταν στο τηλέφωνο μαζί μας.

Την επόμενη μέρα βγήκαμε από το νοσοκομείο, αλλά έπρεπε να κάνω επιπλέον εξετάσεις. Και πάλι ο ασφαλιστής μου τα φρόντισε όλα.

Αυτό με έσωσε. Γιατί τελικά αποδείχτηκε ότι η περίπτωσή μου δεν ήταν απλή. Έμεινα τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο.

Αυτές τις τρεις εβδομάδες, ο ασφαλιστής μας ήταν συνέχεια κοντά μας. Φρόντισε τα πάντα. Διαδικασίες, έγγραφα αλλά και να αποζημιωθώ άμεσα.

Νιώσαμε ότι είχαμε δίπλα μας έναν φίλο. Έναν άνθρωπο που ενδιαφερόταν, που ανησυχούσε, που νοιαζόταν. Και αυτό ήταν πολύ σημαντικό στήριγμα στην περιπέτεια που μας έτυχε.»

Kenneth Brant Hansen

Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Κάτοικος Ελλάδας