Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για τον
Δημήτρη Ν. Αγαπίου


Ο Δημήτρης Νικ. Αγαπίου είναι Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός με κατεύθυνση τις ήπιες μορφές ενέργειας.

Η ενασχόλησή του στον τομέα της ασφαλιστικής βιομηχανίας ξεκίνησε το 1993 όταν και εντάχθηκε στο ανθρώπινο δυναμικό της Allianz. Έκτοτε η καριέρα του εξελίχθηκε ανοδικά, κατακτώντας τον τίτλο του Κορυφαίου Ασφαλιστικού και Χρηματοοικονομικού Συμβούλου, για πρώτη φορά το 1999 και διατηρώντας τον ως και το 2014.


Από το 2015 ηγείται ως επικεφαλής της κομβικής μονάδας πωλήσεων της Allianz στα Νότια Προάστια των Αθηνών.

Διατηρεί στο προσωπικό του χαρτοφυλάκιο, ασφάλιστρα που ξεπερνούν το 1.000.000€ με περισσότερους από 1.200 πελάτες, των οποίων την εμπιστοσύνη φροντίζει να επιβεβαιώνει καθημερινά με ειλικρίνεια, συνέπεια και γνώση.

Μέλημά του, η διατήρηση και ανάπτυξη νέων συνεργασιών μέσω επαγγελματικής ηθικής, αμφίδρομης κερδοφορίας και κοινωνικής καταξίωσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται μέσα από το site είναι δικές του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ
ΤΟΥ  
ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους για την επιτυχία μας

ΣΥΝΟΛΙΚο χαρτοφυλακιο: +3.000.000€ 
ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ: +5.000 
Διατηρησιμότητα > 91%
ενεργοι συνεργατεσ: 9
 

Το  Όραμα μας


Όραμά μας είναι η καθιέρωση και ολοκληρωτική εφαρμογή ενός ιδανικού και συμπαγούς μοντέλου συν-εργασίας με τους πελάτες μας που στηρίζεται σε δύο πανίσχυρους άξονες: τον απόλυτο επαγγελματισμό και την υπεύθυνη  ανθρωπιστική συμπαράσταση.

Είπαν για εμάς

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΡΙΜΑΝΗΣ

Διευθυντής Καταστημάτων ΕΛΛΕΣΤΙΑ Α.Ε

Γνωρίζω καλά τον κο Αγαπίου, όμως καλυτέρα γνωρίζω τον Δημήτρη... Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με στηρίζει με την φιλιά του, την αγάπη και την εμπιστοσύνη του....Όσο για την επαγγελματική του ιδιότητα, πάντα είναι δίπλα μου για να ξεπερνώ αναίμακτα τους σκοπέλους της ζωής...

Φίλε Δημήτρη σε ευχαριστώ...

ιωαννησ καραμιχαλησ

Επιχειρηματίας

Με τον Δημήτρη, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, από παιδιά. Η γνωριμία μας είναι ένα από τα καλύτερα που έχει συμβεί στη ζωή μου.

Τον έχω εμπιστευτεί τυφλά για τις ασφαλιστικές μου ανάγκες και σε προσωπικές στιγμές, προβλημάτων υγείας που είχα, ήταν εκεί! Χωρίς να χρειαστεί να το ζητήσω. Αδελφέ σε ευχαριστώ πολύ από το βάθος της καρδιάς μου! Να έχεις πάντα επιτυχίες και σου εύχομαι ότι ποθείς.

 
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Φυσικοθεραπευτής, Ιδιοκτήτης της Acutherapist Physio Clinic

Όταν θέλω να ορίσω το επάγγελμα του ασφαλιστικού συμβούλου, λέω ασυναίσθητα ‘’Δημήτρης Αγαπίου’’. Τι να πω για να μην τον αδικήσουν οι λέξεις! Είναι ζηλωτής, διαβασμένος για να το ασκεί σωστά.

Μας διακρίνει μία σχέση συνεργασίας από το 1997 που κρατά μέχρι σήμερα, με τα χρώματα εμποτισμού της αξιοπιστίας και της αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Όταν τον χρειάζεσαι είναι παρών για να σου μιλήσει με την γλώσσα της αλήθειας. Που με κάλυψε ως άνθρωπο και επαγγελματία; Στην υγεία, σύνταξη, εισόδημα, αστική ευθύνη, πυρασφάλεια, οδική ασφάλεια, επένδυση…. παντού σε κάθε κίνδυνο, έχει πάντα τις καλύτερες προτάσεις. Εμπιστευτείτε τον !!!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΒΕΛΛΑΣ

FRANCESCA κοσμήματα

Πάνω από 25 χρόνια, απολαμβάνουμε οικογενειακώς, τις υπέροχες υπηρεσίες, συμβουλές και ασφαλιστικές καλύψεις του κυρίου Δημήτρη Αγαπίου.

Γιατί για να μπορέσεις να παρέχεις αποτελεσματικές ασφαλιστικές υπηρεσίες, εκτός από γνώσεις, χάρισμα και εμπειρία, θα πρέπει πρώτα να έχεις κατορθώσει να έχεις στο κέντρο της καρδιάς σου, τον παράγοντα άνθρωπο!  Ο κύριος Δημήτρης Αγαπίου τα συγκεντρώνει πλουσιόδωρα όλα!

Τον ευχαριστούμε οικογενειακώς και του ευχόμεθα έτη πολλά, ευλογημένα με προσωπικές και επαγγελματικές ανελίξεις!

ΣΙΑ ΚΟΥΚΙΑ

Ιδιωτική Υπάλληλος

Η γνώμη μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική για τον Δημήτρη, γιατί μετά από 12 χρόνια η σχέση μας έχει εξελιχθεί σε φιλική. Αυτό όμως νομίζω, είναι και η επιτυχία του. Να τον εμπιστεύεσαι σαν φίλο, σαν συνεργάτη και να είσαι σίγουρη ότι αυτό που θα σου προτείνει είναι το σωστό! Σε ευχαριστώ για την συνεργασία – φιλία.

ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΥΡΑΝΤΗ

Υπεύθυνη Ιατρός Τμήματος LASER, Θεραπευτηρίου "Υγεία"

Γνωρίζω τον κο Δημήτρη Αγαπίου σχεδόν 20 χρόνια και συνεργαζόμαστε από το 2004. Είναι ο ασφαλιστικός μου σύμβουλος σε διάφορους τομείς ασφαλίσεων όπως ασφάλιση υγείας σύνταξης, εισοδήματος, περιουσίας, αυτοκινήτων.

Είναι ένας πολύ καλά καταρτισμένος ασφαλιστής, ο οποίος με συμβουλεύει άμεσα και εμπεριστατωμένα στις όποιες απορίες και ανάγκες σε θέματα ασφάλισης. Επιπλέον, πέραν της στενής επαγγελματικής σχέσης, ο κος Αγαπίου έχει επιδείξει πολλές φορές το προσωπικό του ενδιαφέρον σε δύσκολες στιγμές.

ΜΑνος ΨυχοΓΙΟπουλος

Ιδρυτής της SomeWhereWarm (acquired by Automattic Inc.)

Ο Δημήτρης Αγαπίου, είναι με διαφορά ο πιο συνεπής και ενημερωμένος επαγγελματίας που έχω συναντήσει, αλλά και κάτι περισσότερο: Ένας πολύτιμος, αληθινός σύμβουλος και σύμμαχος στα μεγάλα και δύσκολα της ζωής.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Κορυφαίος Πάροχος Υπηρεσιών

Το ήθος σου, η φιλεργατικότητά σου, η επιμονή σου, ο επαγγελματισμός σου, το ενδιαφέρον σου για μάθηση, αλλά και γενικότερα η συμπεριφορά και η ειλικρίνειά σου, με έκαναν να σκιαγραφήσω την εικόνα που έψαχνα πάρα πολλά χρόνια να δώσω σε έναν επαγγελματία ασφαλιστή και αυτός Δημήτρη Αγαπίου, είσαι ΕΣΥ!

Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να με συμπεριλάβεις στο πελατολόγιό σου.

 

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Ο Δημήτρης Νικ. Αγαπίου, έχει τιμηθεί δεκάδες φορές για τον επαγγελματισμό του αλλά και για την κοινωνική του συνεισφορά. 

Ο ίδιος θεωρεί πως μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του είναι η καταξίωσή του στις καρδιές των ανθρώπων και η δημιουργία προτύπου για τα νέα παιδιά.