Προγράμματα Υγείας My Health


Υγεία. Το πολυτιμότερο αγαθό που μπορούμε να έχουμε. Επιθυμία μας, να είμαστε σε θέση, αν χρειαστεί, να ανταποκριθούμε άμεσα είτε σε έναν έλεγχο ρουτίνας, είτε σε μια μακρά περίοδο νοσηλείας.

Γι’ αυτό στην Allianz, έχουμε σχεδιάσει ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλειας Υγείας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας και καλύπτουν κάθε σας απαίτηση για πρόληψη και αντιμετώπιση.

Δείτε παρακάτω τα προγράμματα που σας προσφέρουμε και βρείτε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και τον τρόπο ζωής σας.

Προγράμματα Ασφάλισης

Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Τα προγράμματα My Health προσφέρουν υπηρεσίες Νοσοκομειακής περίθαλψης σε εσάς και την οικογένειά σας. Σε συνδυασμό με κάποιο από τα προγράμματα εξωνοσοκομειακής φροντίδας που σας προσφέρουμε, μπορείτε να έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα πρόληψης και προστασίας της υγείας σας.

Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Πάντα με την πρόληψη στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, σάς
παρέχουμε προγράμματα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης που εξασφαλίζουν πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Προγράμματα Προστασίας Ζωής


Η ζωή μας είναι ένα περίτεχνο μωσαϊκό από στιγμές. Άλλοτε καλές, όπως η μέρα του γάμου σας και συγκινητικές, όπως η γέννηση του πρώτου σας παιδιού, άλλοτε συναρπαστικές, όπως ένα ταξίδι ή μοναδικές, όπως η ορκωμοσία σας. Κάποιες όμως στιγμές είναι απρόοπτες και ατυχείς, όπως μια ασθένεια ή ένα ατύχημα.

Προστατευτείτε σε περίπτωση απώλειας ζωής ή ατυχήματος, διασφαλίζοντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας το απαραίτητο κεφάλαιο που θα εξασφαλίσει ένα σίγουρο και σταθερό μέλλον. Δώστε διάρκεια στη ζωή που έχετε δημιουργήσει για εσάς και τους δικούς σας.

Προγράμματα Ασφάλισης

Ασφάλεια Ζωής

Η ασφάλεια ζωής είναι μια πράξη ευθύνης και φροντίδας για το μέλλον των αγαπημένων σας προσώπων. Με την απόκτηση ενός προγράμματος, μπορείτε να εξασφαλίσετε το αύριο της οικογένειάς σας, διατηρώντας το επίπεδο ζωής που έχετε δημιουργήσει γι' αυτούς αλώβητο.

Ασφάλεια Προσωπικού Ατυχήματος

Μην αφήσετε την τύχη να καθορίσει την ευημερία της οικογένειάς σας. Ένα ατύχημα μπορεί να επηρεάσει τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό και άρα το μέλλον της οικογένειάς σας.


Αυτοκίνητο


Ανακαλύψτε νέους προορισμούς και διαδρομές, ζήστε μοναδικές στιγμές, μόνοι ή παρέα με την καλύτερη συντροφιά. Πάντα όμως, με όχημα τη σιγουριά που εμπνέουν τα προγράμματα της Allianz.

Προγράμματα Ασφάλισης

Ασφάλεια Αυτοκινήτου

Με τα προγράμματα Ασφάλειας Αυτοκινήτου All For 1, η Allianz είναι συνεχώς δίπλα σας έτσι ώστε αν κάτι αναπάντεχο συμβεί να αποτελέσει μια σύντομη και ανώδυνη εμπειρία. Γνωρίστε τα προγράμματα Ασφάλειας Αυτοκινήτου All for1.

Ασφάλεια Μηχανής

Κάθε διαδρομή, κάθε απόδραση σε 2 τροχούς είναι πολύ πιο συναρπαστική και χαρίζει δυνατές εμπειρίες και συγκινήσεις. Με το πρόγραμμα Ασφάλειας Μηχανής που έχουμε σχεδιάσει μπορείτε να μετακινήστε με ασφάλεια.


Φόρμα Επικοινωνίας