Αποταμιευτικά & Επενδυτικά
Ασφαλιστικά ΠρογράμματαΞεκινήστε να χτίζετε το δικό σας αύριο από σήμερα. Συμπληρώστε τη σύνταξη ή το εισόδημά σας με το δικό σας συνταξιοδοτικό ή αποταμιευτικό πρόγραμμα, που σας προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια για το μέλλον. Ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσετε. Χτίστε το μέλλον που ονειρεύεστε σήμερα!

Η δυνατότητα κάλυψης των μελλοντικών οικονομικών αναγκών αποτελεί έναν από τους βασικούς καθημερινούς προβληματισμούς όλων μας. Για αυτόν τον λόγο, έχει καταστεί επιτακτική ανάγκη για σύγχρονα Προγράμματα Συσσώρευσης Κεφαλαίου, που επενδύουν στην παγκόσμια αγορά και παρέχουν σιγουριά για το μέλλον.

Η Allianz, ως ο πλέον αξιόπιστος πάροχος αποταμιευτικών λύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτει τις ανάγκες σας για σύγχρονα και ευέλικτα προϊόντα, προσφέροντας την οικονομική ελευθερία που χρειάζεστε.

Προγράμματα

Συνταξιοδοτικά & Αποταμιευτικά Προγράμματα

Η διασφάλιση του μελλοντικού βιοτικού σας επιπέδου, αλλά και η οικονομική ανεξαρτησία, σάς εξασφαλίζουν μια ζωή σύμφωνα με τους δικούς σας όρους. Γνωρίστε τα προγράμματα μας.

Global PIMCO

Με τα προγράμματα My Global Allianz, σας δίνουμε τη δυνατότητα να συσσωρεύσετε ένα κεφάλαιο για τις μελλοντικές σας ανάγκες. Επενδύστε στην παγκόσμια αγορά με την αξιοπιστία της PIMCO, παγκόσμιου ηγέτη στη διαχείριση αμοιβαίων κεφαλαίων.

Target 4 Life

Το Target 4 Life είναι το προϊόν συσσώρευσης κεφαλαίου που σχεδίασε η Allianz Global Life και στηρίζεται στην επένδυση εσωτερικών επενδυτικών κεφαλαίων. Ιδανικό για την πραγματοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων.

Φόρμα Επικοινωνίας