Αεροδιακομιδή: Η Εμπειρία της κας Βαρβάρας

Πρόσφατα, η αξιότιμη πελάτισσά μου, η κα Βαρβάρα Παξιμαδά-Ζουγανέλη, έζησε μια εμπειρία που καταδεικνύει την αξία της ασφάλισης υγείας. Ένα από τα οφέλη της ασφαλιστικής κάλυψης που προσφέρουμε είναι η αεροδιακομιδή, η οποία μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Η κ. Παξιμαδά-Ζουγανέλη, μετά την αεροδιακομιδή της από τη Μύκονο στην Αθήνα, αποφάσισε να μοιραστεί την εμπειρία της μέσω μιας επιστολής:
Αεροδιακομιδή

Καλησπέρα σας Κε Αγαπίου.

Θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά, για την άψογη αεροδιακοµιδή µου χθες από την
Μύκονο στην Αθήνα.

Στην συνεννόηση που ἐκανε ο γιατρός παθολόγος µου Κος Ιωάννης Ακριτίδης, µου έδωσαν την επιλογή ελικόπτερου ἡ αεροπλάνου. Επέλεξα το αεροπλάνο. Ώρα απογείωσης ορίστηκαν οι 18.00. Στις 17.15, µε παρέλαβε ασθενοφόρο από την οικία µου που ἠρθε από την δομή South Eastern Aegean Clinic και µε μετέφερε στον αερολιμένα Μυκόνου. 17.45 προσγειώθηκε το αεροπλάνο της αεροδιακοµιδής µου και στις 19.97 απογειωθήκαµε για Αθήνα.

Εἰχα µια εξαιρετική συνοδό γιατρό αναισθησιολὀγο, την Κα Ηρω Γρηγοράκη, η οποία µε συνόδευσε και στο ασθενοφόρο απο το Ελευθέριος Βενιζέλος στο νοσοκομείο Υγεία. Όλο το ταξίδι λειτούργησε ρολὀι.

Σας ευχαριστὠ θερµά για την στήριξη & την συμπαράσταση.

Βαρβάρα Παξιμαδά-Ζουγανέλη

Η ασφάλεια της κας Βαρβάρας, όπως και των περισσότερων ασφαλισμένων μας, είναι η δική μας προτεραιότητα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε περιεκτικές και ποιοτικές υπηρεσίες, που μπορούν να εξασφαλίσουν την άμεση επέμβαση και την καλύτερη δυνατή φροντίδα σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Είμαστε εδώ για να σας υποστηρίξουμε, όπως υποστηρίξαμε την Κα Βαρβάρα, σε κάθε βήμα του ταξιδιού σας προς την ανάρρωση.

Θέλω να ευχαριστήσω την κα Βαρβάρα για την εμπιστοσύνη της και την θερμή αναγνώριση των υπηρεσιών μας. Επιβραβεύσεις όπως αυτές, μας κάνουν να εργαζόμαστε σκληρότερα κάθε μέρα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια υγείας και τις υπηρεσίες αεροδιακομιδής που προσφέρουμε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας.

Δημήτρης Νικ. Αγαπίου