Allianz: Παγκόσμια καμπάνια "Start Making Cents"

Μια σειρά ταινών για αρχάριους στις επενδύσεις δημιούργησε η Allianz. Πρόκειται για παγκόσμια καμπάνια, με πρωταγωνιστή τον γνωστό Γερμανο-αυστριακό ηθοποιό Christoph Waltz ο οποίος, χωρίς να μιλά καθόλου, δείχνει κάποιες βασικές αρχές σε αυτούς που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στις επενδύσεις!

Η καμπάνια απευθύνεται στο νεότερο κοινό. Απλοποιεί κοινά οικονομικά θέματα, με στόχο να κάνει τους νέους να αισθανθούν καλύτερα προετοιμασμένοι για ένα τέτοιο βήμα. Σε καθεμία από τις 6 συνολικά, ταινίες/επεισόδια, ο Waltz εκτελεί μια φαινομενικά τυχαία δράση μέχρι ο τίτλος να μεταφράσει τη δράση του σε εύκολα κατανοητές επενδυτικές συμβουλές.

Η σειρά στοχεύει να απλοποιήσει ένα θέμα που συχνά θεωρείται απροσπέλαστο και περίπλοκο και να ευαισθητοποιήσει το κοινό για το γεγονός ότι η Allianz δεν αφορά μόνο τις ασφάλειες αλλά και έναν βασικό χρηματοοικονομικό παράγοντα στον επενδυτικό κλάδο.

Όλοι θα πρέπει να έχουν αυτοπεποίθηση να επενδύσουν στο αύριο, από σήμερα. Είτε ξεκινούν μόλις τώρα, είτε θέλουν να επενδύσουν πιο υπεύθυνα, η σειρά θα τους προετοιμάσει ώστε να αρχίσουν να βγάζουν τα πρώτα τους 'σεντς" στον κόσμο της ασφάλισης και της επένδυσης.

Τα πρώτα βήματα

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, το ξεκίνημα μπορεί να φαντάζει απέραντο. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.

https://youtu.be/DdrZJTUZIEs

Ρίσκο

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, πάρτε ρίσκα με τα οποία αισθάνεστε πιο άνετα.

https://youtu.be/wtOuEltTPkg

Επενδύστε με υπευθυνότητα

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, μπορείτε να επιλέξετε να επενδύσετε με υπευθυνότητα και θα ανταμειφθείτε.

https://youtu.be/ixTStKv1HqA

Ανοιχτές Επιλογές

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, προσπαθήστε να κρατήσετε τις επιλογές σας ανοιχτές, ποτέ δεν ξέρεις τι θα φέρει επιτυχία.

https://youtu.be/gQV8zRkxBCg

Ξεκινήστε νωρίς

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, όσο νωρίτερα ξεκινήσετε, τόσο το καλύτερο.

https://youtu.be/Qiz8snY-_XE

Παραμείνετε υπομονετικοί

Όταν πρόκειται για επενδύσεις, η υπομονή αποδίδει καρπούς.

https://youtu.be/1zLEWW_Kxto