Όταν οι συνεργασίες μας έχουν βαθιές ρίζες στις ανθρώπινες σχέσεις

Ονομάζομαι Σοφιανός Μπουρτζόνης του Βασιλείου. Γεννηθείς το 1976 στον Πειραιά. Γιος τετραμελούς οικογένειας με δραστηριοποίηση στην ελεύθερη επιχειρηματικότητα. Έτσι και εγώ ξεκίνησα το 1997 να δραστηριοποιούμαι στον κλάδο του εμπορίου χρυσού με το πρώτο μου κατάστημα στην Νέα Ιωνία Αττικής.

Τα επόμενα 6 χρόνια δημιούργησα την δίκη μου αλυσίδα με 6 καταστήματα στην Αττική και ξεκίνησα τις επενδύσεις και σε άλλους τομείς. Σήμερα διατηρώ 3 καταστήματα spa γνωστής αλυσίδας, 2 καταστήματα solarium και ένα σούπερ μάρκετ τροφίμων στα βόρεια προάστια. Όλες αυτές οι δραστηριότητες μου δημιούργησαν την ανάγκη της ασφάλισης των επιχειρήσεων μου, της ασφάλισης της περιουσίας μου και παράλληλα της προσωπικής μου υγείας για το μέλλον . 

Η γνωριμία μου με τον Δημήτριο Αγαπίου έγινε μέσω του μεγάλου μου αδερφού ο οποίος είχε συνεργασία μαζί του αρκετά χρόνια πριν. Έτσι άρχισε μια συνεργασία στον ασφαλιστικό τομέα με κυρίαρχο στόχο όχι μόνο την ασφάλιση αλλά και την σωστή καθοδήγηση στις επιλογές αυτής. Η συνεργασία αυτή διαρκεί 2 δεκαετίες μέχρι τώρα με απόλυτη επιτυχία! Ο χρόνος έδειξε εκ των αποτελεσμάτων ότι έγιναν οι καλύτερες επιλογές και πλέον αυτού αισθάνομαι πολύ ασφαλής για την επιλογή μου. 

Η σχέση αυτή έχει εξελιχθεί πλέον σε φιλική. Θα χαρακτήριζα τον Δημήτρη σαν έναν άνθρωπο φιλόδοξο, τελειομανή με ήθος και κύρος. Ένας σημαντικός συνεργάτης στην αλυσίδα της ζωής μου που περιλαμβάνει επιχειρήσεις και καθημερινότητα όπως και προσωπικών και συγγενικών μου ανθρώπων που έχουν συνεργασία μαζί του τα τελευταία 10 χρόνια. Ένας άνθρωπος - επαγγελματίας που έχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες του όποτε και να τον χρειαστείς. 

Μέσω αυτής της αναδρομής θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τα τόσα χρόνια πετυχημένης συνεργασίας και σε προσωπικό επίπεδο που απέκτησα έναν πραγματικό φίλο στην ζωή μου. Δημήτρη να είσαι πάντα καλά !!

Σοφιανός Μπουρτζόνης

Επιχειρηματίας