Ψηφιακή Επικοινωνία

Ψηφιακή

  Επικοινωνία

Η ψηφιακή επικοινωνία μαζί σας αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία στην ανάπτυξη μίας ποιοτικής και ολοκληρωμένης εμπειρίας εξυπηρέτησης, που θέλουμε να σας προσφέρουμε. Η εταιρεία μας έχει ήδη προβεί στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μίας σειράς ενεργειών που θα εξασφαλίσουν σε σας τους ασφαλισμένους μας, τα οφέλη της ψηφιακής επικοινωνίας. Από το 2021 λειτουργεί στον ιστότοπό μας allianz.gr το Κέντρο Στοιχείων και Προτιμήσεων Επικοινωνίας μέσα από το οποίο μπορείτε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα, να επικαιροποιήσετε τα ψηφιακά στοιχεία και τις προτιμήσεις σας.
 

Ενεργοποίηση Υπηρεσίας Ηλεκτρονικής Αποστολής Εγγράφων

kentrojpg

Επιπλέον υπενθυμίζουμε ότι στο Κέντρο Στοιχείων και Προτιμήσεων Επικοινωνίας, καθώς και μέσα από καμπάνιες ενημέρωσης (e-mail /Viber καλωσορίσματος) μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε τα έγγραφα ασφάλισής σας, ηλεκτρονικά.

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι από 07/11/2022, η υπηρεσία γίνεται πλέον ενεργή και διαθέσιμη για εσάς που έχετε συμβόλαιο Αυτοκινήτου ή Κατοικίας.

Τα έγγραφα για τα οποία ενεργοποιείται η ηλεκτρονική αποστολή και καταργείται ταυτόχρονα η έντυπη αλληλογραφία, με την επιλογή ενεργοποίησης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είναι το ασφαλιστήριο συμβόλαιο και η ειδοποίηση πληρωμής.

Συνεπώς όσοι από εσάς τους πελάτες μας, με συμβόλαιο αυτοκινήτου ή και κατοικίας έχετε ήδη επιλέξει την ενεργοποίηση της υπηρεσίας και όσοι την επιλέξετε εφεξής, από 07/11/2022, θα λαμβάνετε την ειδοποίηση πληρωμής και το ασφαλιστήριο συμβόλαιό σας μόνο ηλεκτρονικά.

kentro-2jpg
Θα λάβετε επιπλέον ενημέρωση για την ενεργοποίηση της υπηρεσίας με σχετικό μήνυμα μέσω e-mail, Viber ή SMS.

Σας ενημερώνουμε ότι στο προσεχές διάστημα, θα ενεργοποιηθεί η υπηρεσία και για την ειδοποίηση ακύρωσης.


Οφέλη


Με αφορμή τη διάθεση της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αποστολής εγγράφων θα θέλαμε να συνοψίσουμε εκ νέου τα οφέλη της ψηφιακής επικοινωνίας:


Για εσάς τους πελάτες μας

  • Ταχύτερη εξυπηρέτηση.
  • Ασφαλέστερη διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων.
  • Εύκολη αρχειοθέτηση των ενημερώσεων που λαμβάνετε από εμάς.

Για το περιβάλλον

  • Μειώνουμε το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα με τη μείωση κατανάλωσης χαρτιού.
Είμαστε βέβαιοι ότι η υπηρεσία αυτή θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε επαφή σας με το δίκτυό μας. Η ενέργεια αυτή είναι σύμφωνη με τις αρχές του Ομίλου μας, οι οποίες στηρίζονται στην αμεσότητα, στην πελατοκεντρικότητα και στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Ευελπιστούμε να στηρίξετε για άλλη μια φορά την προσπάθειά μας και παραμένουμε στη διάθεση σας για ό,τι χρειαστείτε.


Με εκτίμηση,

Δημήτρης Ν. Αγαπίου

Επικεφαλής Μονάδας Πωλήσεων
Νοτίων Προαστίων
Λ. Ποσειδώνος 80 – Γλυφάδα – 16675
Τ: 2109880444
Μ: 6944227677
email: agapiou.dimitris@yahoo.gr
website: https://www.agapioudimitris.gr