Ποιοι ασφαλιστές θα είναι στο Delphi Economic Forum 2023

Ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου και για τρεις ημέρες το 8ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών 2023, με πάνω από 900 εξέχοντες ομιλητές και ευρεία συμμετοχή πολιτικών προσώπων και εκπροσώπων του ελληνικού επιχειρείν, αλλά και της ασφαλιστικής αγοράς.

Το εμβληματικό φόρουμ των Δελφών, του οποίου την οργάνωση ηγείται με επιτυχία ο Συμεών Τσομόκος, θα στραφεί φέτος γύρω από κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας, με κεντρικό θέμα του φόρουμ το «Paradigm Shifts», και θα είναι δομημένη σε πέντε θεματικούς πυλώνες:

  1. Μεταβαλλόμενη Γεωπολιτική σκακιέρα
  2. Κλίμα και περιβάλλον
  3. Βιώσιμη Οικονομία & Χρηματοδότηση
  4. Κοινωνική ενσωμάτωση
  5. Τεχνολογική πρόοδος

Την επίσημη έναρξη θα κηρύξει η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ενω θα μιλήσουν η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο Παναγιώτης Ροϊλός, Πρόεδρος του Ευρωπαικού Πολιτιστικού Κέντρου των Δελφών, ο Christian Wulff, τέως Πρόεδρος της Γερμανίας και η Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Σημαντική παρουσία θα εχει φέτος και η ασφαλιστική αγορά με εκπροσώπους της να συμμετέχουν σε πολλά απο τα πάνελ του φόρουμ.

ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ:

Από ασφαλιστικές παρουσίες την αυλαία αναμένεται να ανοίξει την Τετάρτη 26 ο Matthias Gebhardt, Managing Director Swiss Reinsurance Company, σε πάνελ με θέμα: Ψηφιακές στρατηγικές σε καιρούς αβεβαιότητας, στις 17:45, Leto Hall, Amalia Hotel.

Tην Πέμπτη 27 Απριλίου, ο Νίκος Αντιμησάρης, CEO της ERGO Hellas, θα μιλήσει σχετικά με τα νέα δεδομένα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών και πώς η σημερινή οικονομική πραγματικότητα έχει επηρεαστεί από τις τεχνολογικές αναταραχές και τον πληθωρισμό. Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στο Ευρωπαικό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, στο Artemis Hall.

Την Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 13:05, ο Παναγιώτης Δούμας, μέλος της EXCO - Howden Hellas SA, θα συμμετάσχει σε συζήτηση για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στο Amalia Hotel - Ahrweiler Hall.

Στη συνέχεια στις 14:10, ο Ιωάννης Καντώρος, CEO της INTERAMERICAN, θα συμμετάσχει σε συζήτηση σχετικά με το πώς μπορούν να συνδυαστούν και να γεφυρωθούν τα ψηφιακά και τα φυσικά κανάλια επικοινωνίας. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί, στο Hotel Amalia - Apollon Room

Ταυτόχρονα, στις 14:10 δηλαδή, η μέχρι πρότινος σιδηρά κυρία της ΝΝ Hellas Μαριάννα Πολιτοπούλου, με την ιδιότητα της Αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της JA Greece θα είναι μία από τις ομιλήτριες σε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση σχετικά με τη γυναικεία παρουσία σε θέσεις εξουσίας, στο Hotel Amalia - Ianthi Room.

Τέλος το απόγευμα της Παρασκευής στις 18:05, ο Managing Director του CVC Κωστής Ρόκας θα σημετασχει στο πάνελ με θέμα: Investments in Energy: Gas & Power στην αίθουσα Καραμανλής, στο Ευρωπαικό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών.

Το Σάββατο 29 Απριλίου, ο Δρ. Βασίλειος Αποστολόπουλος, CEO του Athens Medcal Group και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών (EENE), θα συμμετέχει σε συζήτηση με θέμα: «Το μέλλον της χώρας: Ανθεκτικότητα, Ευημερία και Εμπιστοσύνη», στις 10:45, στο Amalia Hotel - Leto Hall.

Επιπλέον, με θέματα δικαιοσύνης, μεταρρυθμίσεων στην παιδεία, καθώς και για οικονομικά θέματα και θέματα επενδύσεων θα ασχοληθούν εκπρόσωποι ιδρυμάτων, εταιρειών, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής και παγκόσμιας πολτικής, οικονομικής και επιχειρηματικής σκηνής.  

Φυσικά μεγάλο ενδιαφέρουν αναμένεται και φέτος να έχουν οι κατ' ιδίαν συζητήσεις στα διάφορα cocktail party που οργανώνουν αρκετοί απο τους συμμετέχοντες στο συνέδριο τόσο στους Δελφούς όσο και στην Αράχωβα.

Το φετινό φόρουμ στηρίζουν χορηγικά η NN Hellas και η Howden και το υποστηρίζουν η Εθνική Ασφαλιστική, η ERGO και η MEGA Brokers.

nextdeal.gr